Amsterdams uitje – Kloten op de Wallen

, , Leave a comment

Met vrienden, familie of collega’s klootschieten over de wallen. Hier komt het aan op concentratie, behendigheid, mentale spierkracht en teambuilding. Een absolute aanrader.

 

Kloten op de Wallen – Borrelboot – Diner

de wallen in amsterdamDit uitje in Amsterdam brengt hilariteit, gezelligheid en goed eten bij elkaar! Speel een verrassend spel, zak onderuit met een borrel op het water en geniet aan het eind van uw uitje van een heerlijke maaltijd in een karakteristiek restaurant in Amsterdam!

Wint uw team de eretitel van klotenteam?

Verboden in 1500, maar speciaal voor uw bedrijfsuitje teruggebracht op de Amsterdamse Wallen. Een interactieve puzzeltocht door de bekendste buurt van Nederland.

Niets van de Wallen blijft voor u verborgen. Wie zitten er in de Bloedstraat, wat zit er gevestigd in het oude Satanshuis en waarom deed iedereen het vroeger op de grond in plaats van in bed?

Alle antwoorden goed? Helaas, de strijd is nog niet gestreden. De finale is het Klootschieten over de Wallen. Voor dit deel komt het aan op concentratie, behendigheid, mentale spierkracht en teambuilding. Het team dat de kloten in zo min mogelijk beurten over de Wallen werpt en de meeste antwoorden goed heeft, is de winnaar van uw uitje in Mokum en ontvangt de Gouden Kloot!

Dineren in de binnenstad

Na het bekendste spel van Amsterdam vervolgt u uw uitje aan boord van onze gezellige authentieke borrelboot, waar u heerlijk kunt genieten van alles wat de Amsterdamse grachten te bieden hebben. Tijdens deze vaart mag iedereen onbeperkt drankjes bestellen van de Hollandse bar (bier, wijn, fris).

Na anderhalf uur genoten te hebben van de stad vanaf het water is het tijd om uw smaakpapillen te laten genieten. Wij hebben hiervoor een leuk, verrassend restaurant in de binnenstad van Amsterdam gereserveerd. We sluiten af met een heerlijk diner!

Dit arrangement is inclusief:

– 1,5 uur rondvaart
– onbeperkt gebruik Hollandse bar op de boot
– begeleiding bij het spelprogramma
– materialen
– prijs voor de winnaars
– één consumptie per persoon
– een 3-gangen diner

Prijs: € 77,50 p.p. exclusief BTW
Exclusief: Overige consumpties.

Minimum aantal personen is 20.

 

Geef een reactie