Over thesword

Het concept voor theSword.nl is in 2011 bedacht door Evelien van Steenis.

theSword.nl bevat diverse rubrieken met de meest uiteenlopende artikelen zoals; boekrecensies van de nieuwste en oudere boeken uit diverse genres, interviews, grappige columns, de lekkerste recepten, tips, quotes, gedichten, roddels, filmtips en nog veel meer. De website is breed opgezet en voor ieder is wat wils te vinden. theSword.nl richt zich op artikelen die aantrekkelijk zijn voor zowel man als vrouw uit diverse leeftijdscategorieën.

theSword.nl is een onafhankelijke website. Alle medewerkers zijn vrijwilligers. De samenwerking kan door beide partijen op ieder gewenst moment beëindigt worden.

theSword.nl is een interactieve website. Bezoekers kunnen een reactie achterlaten. Reacties van bezoekers worden altijd eerst gekeurd door de beheerder van theSword.nl. Dit alles om de kwaliteit van de website te waarborgen. Ook zijn er diverse prijsvragen te vinden waar bezoekers van theSword.nl aan mee kunnen doen.

Om de actualiteit van theSword.nl te waarborgen vindt de bezoeker regelmatig nieuw toegevoegde artikelen. Ook is er voor bezoekers de mogelijkheid om lid te worden van de wekelijkse nieuwsbrief.

Omstreeks september 2012, met het 1-jarig bestaan, is er een nieuwe versie van theSword.nl uitgebracht. Het concept is opnieuw, maar beter ontwikkeld. Diverse nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd, waaronder theSword Magazine.

BOEKRECENSIES
theSword.nl bevat boekrecensies van de nieuwste, maar ook de oudere boeken boeken uit diverse genres. theSword.nl streeft ernaar een overzicht te geven van de populairste nieuwe boeken van enkele toonaangevende uitgeverijen door middel van het plaatsen van een recensie. theSword.nl richt zich op diverse genres die aantrekkelijk zijn voor zowel man als vrouw uit diverse leeftijdscategorieën.

Er wordt samengewerkt met enkele toonaangevende uitgeverijen, geheel op vrijwillige basis. De samenwerking kan door beide partijen op ieder gewenst moment beëindigt worden. theSword.nl plaatst recensies betreffende de nieuwste titels van de uitgeverijen. Ook plaatst theSword.nl recensies betreffende zelf aangeschafte titels en-/of oudere titels die extra aandacht verdienen. Iedere uitgeverij of auteur is vrij om theSword.nl te benaderen voor het aangaan van een samenwerking. Het is uiteindelijk de recensent die de waardering voor een boek bepaald en tevens kunnen de bezoekers hun mening laten blijken, ongeacht een positief of negatief oordeel.

theSword.nl werkt met een vast team van recensenten om zo de kwaliteit van de website te waarborgen. Tevens worden de interviews met auteurs uitgewerkt door vaste medewerkers van theSword.nl.