Singles geloven in ware vakantieliefde

, , Leave a comment

95 procent van de singles in Nederland en België kan zich een vakantieliefde voorstellen. De meerderheid gelooft zelfs dat de mogelijkheid bestaat om tijdens een vakantie échte liefde te vinden. Dat kan worden opgemaakt uit een enquête* van eDarling.nl in samenwerking met online platform voor privé-accommodaties Wimdu.nl, onder 120 alleenstaanden.

verliefd op vakantieDe vakantiebestemming van singles is…?
Een relaxte zonvakantie voornamelijk aan het zwembad of op het strand blijft een populaire keuze als vakantiebesteding, zeker onder single vrouwen; 36% kiest een strand- of zwembadbestemming om hun vakantie door te brengen. 30% van de single mannen kiezen instinctief voor een vakantie in de natuur en 25% in een andere avontuurlijke omgeving. Vermoedelijk heeft het verschil in bestemmingsvoorkeur invloed op de mate waarin singles liefde vinden op vakantie.

Flirtstrategieën van de Nederlandse single
De traditionele trends lijken zich voort te zetten als het om flirten gaat. Het merendeel van de mannen nodigt zijn flirtpartner uit voor een drankje of diner; 56%. Van alle ondervraagden zeggen ruim twee op de vijf singles deze methode te hanteren om een flirt te starten. Eten en drinken blijven hiermee de meest favoriete tactiek om je flirt beter te leren kennen. Op een tweede plaats komt een compliment maken en als derde is hulp aanbieden populair. Wil je origineel zijn? Probeer dan voorgaande methodes te vermijden.

Het overgrote deel van de singles blijkt open te staan voor een vakantieliefde. Opvallend is dat bijna alle ondervraagden geloven in echte liefde tijdens de vakantie, maar dat de helft nog nooit een vakantieliefde heeft gehad. De boodschap aan singles is duidelijk: Flirten op vakantie wordt beloond!

*De enquête is in juni 2013 afgenomen onder 120 leden van eDarling, 48% daarvan was vrouw.

Het gehele bericht plus flirtguide voor op vakantie is te vinden onder: www.edarling.nl
of boek direct een hotel via www.wimdu.nl en vind je vakantieliefde ook op singlessite.nl!

 

Leave a Reply

CAPTCHA