Recept – Een heerlijke herfstmaaltijd!

Geen reacties

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

Stamppot Andijvie met verse worst, een heerlijke herfstmaaltijd!

Simpel maar lekker. Goed te doen op een drukke door de weekse dag waarbij het gure weer om je oren waait.

Wat heb je nodig voor 4 personen:

800 gr- 1 kilo kruimige biologische aardappels, geschild
500 gram andijvie
1 grote ui, gesnipperd
2-3 tenen knoflook, fijn gehakt of geperst
3 theelepels kerriepoeder
200 gram biologische spekblokjes
4 ons verse worst
Zout
Olijfolie of boter
Scheutje melk

Kook de aardappelen in water met wat zout gaar in 20 minuten. Ondertussen de spekjes op midden hoogvuur uitbakken, als ze een beetje bruin beginnen te worden de kerriepoeder, gesnipperde ui en uitgeperste knoflook tenen toevoegen. In een andere pan ondertussen de worst braden, desnoods met een scheutje olie.

Als de aardappelen gaar zijn, even prikken met een vork als je twijfelt, afgieten en stampen met een scheutje melk en olijfolie of een klontje boter naar smaak. Dan het spekjes/ui/knoflook mengsel er door scheppen en de rauwe andijvie er door stampen.
Serveren in gezellige diepe borden met een stukje verse worst erop.

Adverteren op theSword.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk hierbij aan display advertising, advertorials, winacties en meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op theSword.nl, kunt u contact opnemen met adverteren@thesword.nl

Deel met vrienden

Recept – Een heerlijke herfstmaaltijd!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Geschreven door Anoushka Rood

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam